Kolding Netavis

Borgere og politikere finder løsningen gennem dialog

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Maria Hjort Knudsen, Sandra Rasmussen og Bente Berg Jessen, forældrebestyrelsen i Søbo i Ødis, Ødis Byvej 3E, 6580 Vamdrup.

Glæden var stor i Ødis, da Børne- og Uddannelsesudvalget onsdag den 11. maj enstemmigt besluttede, at midlerne der i sensommeren 2021 blev bevilget Børnehuset Søbo til en opdatering og udvidelse fortsat bevilliges Børnehuset.

Udfordringerne viste sig, da en udbudsrunde på byggeprojektet i starten af 2022 endte med at blive 2 mio. kr. dyrere end de afsatte 5,8 mio. kr. Her opstod diskussioner om, hvorvidt det kunne give mening at fortsætte projektet og på hvilken måde.

Løsningen på udfordringerne er nu fundet igennem dialog med politikerne i Børne- og uddannelsesudvalget. Projektet bliver sendt i omvendt udbud i efteråret 2022. Det er skønt at mærke, at politikerne i Kolding kommune prioriterer, at børn skal have en tryg start uden for hjemmet, også i Ødis. Stort tak for det.

Ødis er et sogn i rivende udvikling, derfor er udvidelsen af Børnehuset Søbo SÅ vigtig. Når der er plads i Søbo, kan de mange tilflyttere til lokalområdet finde tryghed i, at også deres børn kan starte sammen med de børn, som de kommer til at danne relationer med på Ødis skole.

Vi takker Lokalrådet ØBØF og Bestyrelsen for Ødis Skole for et stærkt samarbejde under hele forløbet. Som altid står Ødis sammen og det er skønt at mærke, hvordan sammenholdet i vores lokalsamfund viser sit værd og bliver endnu stærkere, når vi sammen kæmper for en sag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *