Kolding Netavis

Børnenes Budget

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tobias Jørgensen (t.v.) og Hans Holmer (t.h.). Privatfoto.

Læserbrev af Hans Holmer (SF), formand i Børn og Uddannelse, Skovbogade 8, 6000 Kolding og Tobias Jørgensen (V), næstformand i Børn og Uddannelse, Fovsletvej 21, 6580 Vamdrup.

Som formand- og næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget er vi glade for at netop børnene er blevet prioriteret i en svær tid med stigende priser og andre udfordringer ude i horisonten.

Der er afsat 24 mio. kr. som går til vores specialskoler, familieindsatser, Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) og der er afsat penge til vores børn, unge og personale på Døgninstitutionen Tinghøj.

Vi vil i denne byrådsperiode blandt andet styrke ”Det fælles Skolevæsen” her kommer de afsatte midler i dette års budget også alle skoler til gode. Vi er også opmærksomme på at der er skoler der er ekstra udfordret. Derfor vil vi også i udvalget arbejde ind i hvordan vi generelt set kan styrke skoler med udfordringer som en del af vores fælles skolevæsen.

Vores fokus i udvalget i denne periode er at skabe ro til at sætte retning, skabe forudsigelig i de beslutninger vi træffer, så vores børn, elever og medarbejdere ved hvad de kan regne med og vedholdenhed så de gode linjer der f.eks. er udstukket med ”Et Fælles Børn og Ungesyn” kommer til at slå igennem. Vedholdenhed gælder også alle de gode initiativer som er sat i gang i vores daginstitutioner, dagpleje og skoler mv.

Ro, Forudsigelighed og Vedholdenhed betyder også at der som udgangspunkt ikke kommer nye projekter ind fra højre og venstre, men at vi vedholdent arbejder videre i den retning der er sat. Det kan for nogen måske lyde lidt kedeligt, men vi mener (og det gør forskning i øvrigt også), at det tager tid og vedholdenhed at skabe resultater.

Dette års budget er udvalgets første skridt mod et styrket udvalgsområde. Og det er vores fælles ambition at fortsætte dette ud i årene.

Tobias og Hans
Tobias Jørgensen (t.v.) og Hans Holmer (t.h.). Privatfoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel