Kolding Netavis

Billedkunstner byder indenfor til “Børnenes Dag”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Børn kan prøve, at komme ind i en brandbil hos Trekantbrand i Vamdrup. Her er det fra sidste års arrangement. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Når Børnenes Dag løber af stablen i Vamdrup, vil der også være en stor gratis mosaik workshop.

Børnenes Dag får senere i denne måned også en stor gratis mosaik workshop. Det er blevet en realitet efter Børnenes Dag har fået tilskud Kolding Kommunes kulturpulje.

Billedkunstneren Anne Mette Tange Veien byder indenfor til en verden i mosaik i teltet på plænen. Inspirationen til workshoppen kommer fra Cia Bella som også vil være til stede, og lave ansigtsmaling med et ekstra lag af fantasi på.

Østergade bliver gågade

Allerede fra klokken 8.30 vil Østergade være spærret af, så gaden kan omdannes til et stort børneloppemarked, hvor alle er velkommen til at stille op og sælge børneting. Som tidligere år forventes der stor deltagelse, og en fyldt gågade med gode tilbud.

Gratis is & og ballondyr

Micki
Den lidt uheldige klovn Micki vil lave nogle gode trylleshow. Pressefoto.

I løbet af dagen vil maskotten Super Bruce være rundt i byen og dele is ud til børnene, hvor han vil møde den lidt uheldige klovn Micki, som gerne vil lave nogle gode trylleshow. Til gengæld kan han trylle massevis af fantasifulde ballondyr frem til glæde for børnene.

Vamdrup Handel & Erhverv har også igen allieret sig med Vamdrup Gymnastik forening og KFUM-spejderne, som begge vil lave aktiviteter i byen.

Udrykning & blå blink

I år har Trekantbrands station Vamdrup 75-års jubilæum, så der vil også åbent hus på brandstation, hvor pladsen foran samt to parkeringspladser bagved, vil være fyldt med udrykningskøretøjer, som kan besøges.

Klokken 13 takker Vamdrup Handel & Erhverv af på scenen, og håber alle har haft en dejlig dag.

Alt i alt mener udvalget bag Børnenes Dag, at grundlaget for en dejlig dag i børnehøjde og familien i centrum er der. Alt dette sker i samarbejde med bl.a. Trekantbrand, Rotary, KFUM-spejderne, Vamdrup Gymnastikforening & byens detailbutikker.

Børnenes Dag foregår 29. april fra klokken 9.30-13.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel