Kolding Netavis

Bilbrand spærrede motorvej: Bilist blæste stort på færdselsloven

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

En bilist opførte sig helt vanvittigt, da motorvejen ved Kolding var spærret på grund af en bilbrand.

Trekantbrand og Sydøstjyllands Politi var søndag ude til en bilbrand på Østjyske Motorvej ved Kolding. Det er der ikke noget usædvanligt i. Men én bilist fik politiet til at spærre øjnene op, fortæller Sydøstjyllands Politi på Facebook:

– Vi blev noget paffe over en bilist i køen, som havde lidt for travlt med at komme frem. I forbindelse med branden, der spærrede vejen, var der opstået en lang kø. To brandbiler og en skiltevogn kørte med udrykning for at nå hurtigt frem til branden og skabte et frit spor efter sig mellem vognbanerne. Her så føreren af en personbil i køen sit snit at til at koble sig på udrykningskøretøjerne og følge efter dem over en strækning på flere kilometer. Det er både utrolig dårlig stil og en overtrædelse af færdselsloven, oplyser politiet.

Uheldigvis – for bilisten – blev vedkommende filmet af et kamera, der var monteret bag på skiltevognen. Hele bilistens kørsel blev derfor dokumenteret. Bilisten, der er en mand, kan nu se frem til en bøde – og kan desuden risikere at miste sit kørekort.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSydOjylPoliti%2Fposts%2F1622840724505918&width=500″ width=”500″ height=”574″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media” ]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel