Kolding Netavis

Besparelser på ældre

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Rasmussen (DF). Privatfoto.

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Medlemmerne af Seniorudvalget Villy Søvndal (SF), Poul Fremmelev (S), Iben Lehmann Rasmussen (SF) og Folmer Krogh (A) er alle en del af det flertal, som har pålagt Seniorudvalget, at spare store millionbeløb.

Hvert år de næste fire år. Derefter har medarbejderne i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen loyalt udarbejdet et katalog over hvor flertallet kan finde de mange penge. Helt som ønsket af flertallet.

Nu hvor konsekvenserne af deres beslutning kommer frem i avisen, breder panikken sig hos flertallet. Det kan man jo godt forstå. Nu kan alle ved selvsyn se hvad det er for et blodbad, bl.a. Socialdemokraterne og SF, har bestilt på ældreområdet.

Jeg lever nok med, at de fire desperat påstår, at jeg har andel i sparekataloget. Det er så utroværdigt, at selv dem mest loyale Søvndal-tilhænger kan se det. Men når de skriver: ”det sparekatalog, som seniorforvaltningen med udvalgsformand Søren Rasmussen for bordenden har udarbejdet”, så er det en uhørt grov anklage mod Koldings Kommunes embedsmænd. Selvfølgelig er der ikke politisk indblanding i udarbejdelsen af sparekataloget. Embedsfolkene er både hædrelige og upartiske. Man kan ikke behandle dygtige medarbejdere sådan, blot fordi man har bragt sig selv i et gevaldigt uføre. Det er uværdigt og i virkeligheden burde de fire erkende, at de slet ikke selv, er arbejdet i byrådet voksen.

De tre forslag som Søvndal og kompagni stiller op som alternativ til dem i sparekatalog. Er alle forslag der koster penge. Gode forslag som jeg kan støtte, men de spare ikke en krone næste år. Så uanset hvor uartigt og groft man opfører sig i Socialdemokrati og SF, så kommer man til, at forholde sig til de besparelser, man selv insistere på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel