Kolding Netavis

AMU SYD sætter grøn læring på landkortet

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Ole Alsted (V). Privatfoto.

Læserbrev af Ole Alsted (V), byrådsmedlem og medlem af Natur, Klima & Miljøudvalget, samt Bæredygtig vækst, Viuf Stationsvej 1, 6052 Viuf.

I Kolding er mange programmeret til at sige Campus, Designskole, Ingeniøruddannelse og Business Kolding, når vi snakker om uddannelse og fremtidens vækst.

Vi skal nu også vænne os til at sige AMU SYD! AMU SYD er i fuld gang med at udvikle sig, og sætter skarpt fokus på fremtidens læring. Nye uddannelser og kurser er godt på vej, og det er der brug for.

AMU SYD i Kolding ligger i et traditionelt produktions- og logistikmekka i Trekantsområdet, og der er fortsat i den grad brug for opkvalificering af medarbejdere der arbejder i disse industrier. Samtidig er området i en rivende udvikling på forsyningsområde af grøn energi, og det kræver både ændring af mindset og uddannelsesmuligheder.

AMU SYD har netop med stor succes afholdt det første kursus “Medspiller til grøn omstilling i produktionen” Et kursus der klæder medarbejdere på til at understøtte virksomheders grønne tiltag og strategier, således vi bliver endnu bedre til at passe på kloden og træffe bæredygtige valg.

Den vigtigste ressource virksomhederne har, det er medarbejdere. Medarbejdere har brug for at blive dygtigere, og blive opkvalificeret i et godt læringsmiljø som samtidig sætter fokus på implementering af viden i praksis.

Det gør AMU SYD.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel