Kolding Netavis

Agroland solgt: Ny ejer fra 1. oktober

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Hviid har snart sidste arbejdsdag. Agroland er solgt og overtages af Vestjyllands Andel. Pressefoto.

Agroland i Vamdrup er solgt og får ny ejer 1. oktober.

Fra 1. oktober overtager Vestjyllands Andel aktiviteterne i Agroland i Vamdrup. Grovvareselskabets fysiske butikker ændrer i samme forbindelse navn fra Energi & Hobby til Agroland, oplyser Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

Agroland har siden åbningen i 2002 været ejet af Søren Hviid, som dog snart har sidste arbejdsdag i butikken. Fra 1. oktober overtages alle aktiviteterne af Vestjyllands Andel.

– Vi har nu drevet denne virksomhed siden 2002, og jeg fylder snart 57 år. Så hvis jeg vil prøve noget andet i min karriere, skal det være nu. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne afhænde AgroLand til en virksomhed, som tror på konceptet og endda vil udbygge det yderligere – og nu med endnu flere butikker rundt om i landet, hvor der kommer til at stå Agroland på facaden, fortæller Søren Hviid i pressemeddelelsen.

Tilfredse med aftalen

I Vestjyllands Andel er der også stor tilfredshed med aftalen. Grovvareselskabets nuværende fysiske butikker er placeret i Snejbjerg, Tvis, Grønhøj og Næsbjerg, og med overtagelsen af Agroland får man dermed mulighed for også at skabe synlighed i det sønderjyske område.

– I Agroland får vi en fantastisk flot butik, som komplimenterer vores fire Energi & Hobby-butikker rigtigt godt. Både på grund af placeringen, men også fordi den har et lidt andet sortiment. Samtidig er det en stor fordel, at vi overtager en moderne webshop, som giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre end førhen, fortæller Kristian Würtz, butikschef i Energi & Hobby.

Agroland fortsætter som hidtil

Han fortæller i samme forbindelse, at AgroLand som udgangspunkt vil fortsætte som hidtil. Derfor har Vestjyllands Andel også valgt at fastholde butikkens tre medarbejdere.

– Planen er, at vi vil bygge ovenpå det solide fundament, som Agroland allerede har skabt. I samspil med vores nuværende butikker vil vi således kunne tilbyde et endnu større sortiment, som taler til kæledyrsejerne, hus- og haveejerne, hobbylandmændene osv. under ét samlet brand, påpeger Kristian Würtz

Han bakkes op af Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel:

– Vi ser købet af Agroland som en naturlig styrkelse af vores landhandel. Ved samme lejlighed får vi et mere mundret navn på vores detailvirksomhed og en større kritisk masse i forbindelse med indkøb. Vi ser frem til at udvikle Agroland-brandet yderligere i de næste år, lyder det fra Steen Bitsch.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *