Kolding Netavis

Afslører endnu en danser til “Vild med dans”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Abdi Ulad skal være med i 18. sæson af "Vild med dans". Pressefoto.

Endnu en nydanser er afsløret til den nye sæson af “Vild med dans”.

Marathonløberen Abdi Ulad skal være med i den nye sæson af “Vild med dans”. Det afslører TV2.

Abdi Ulad er meget nervøs, men glæder sig dog også meget til, at være med:

-Dans er fuldstændig ukendt terræn for mig, så jeg glæder mig til at lære det og forhåbentlig udvikle min rytmiske sans, som jeg ikke mener, at jeg har særlig meget af. Det vigtigste for mig er, at det skal være sjovt – og det er jeg sikker på at det bliver. Så jeg vil forsøge at lægge mit konkurrence-gen lidt til side, og så handler det om at nyde musikken og dansen, have det sjovt og give den alt hvad jeg har, fortæller Abdi Ulad.

De øvrige nydansere, der indtil nu er offentliggjort er:

Mascha Vang, 42 år, bosiddende i Kolding, iværksætter, influencer og tv-kendis
Micki Cheng, 32 år, bagekendis
Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer
Jacob Haugaard, 69 år, entertainer, sanger og skuespiller
Jimilian Ismaili, 27 år, sanger

Den 18. sæson af “Vild med dans” har premiere den 10. september klokken 20 på TV2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel