Kolding Netavis

Advokatfirma i Kolding bliver en del af Syddanmarks største advokatfirma

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pr. 1. juni bliver Kaiser Domino Advokatfirma fra Kolding en del af Andersen Partners. Pressefoto.

Tre advokater fra Kaiser Domino bliver en del af Andersen Partners, der er Syddanmarks største advokatfirma.

Fra 1. juni bliver Kaiser Domino Advokatfirma en del af Andersen Partners. Det sker ud fra et ønske om at styrke afdelingen for fast ejendom, der de seneste år har oplevet en markant stigning i rådgivningsopgaver.

Kaiser Domino er et Kolding-baseret advokatfirma med speciale inden for fast ejendom. Firmaet er et lokalt forankret advokatfirma med gode klienter og relationer, som Andersen Partners ser frem til at byde velkommen:

-Vi ser gode potentialer i at få tilført yderligere stærke kompetencer, særligt til et område hvor vi oplever stor efterspørgsel på rådgivning og assistance, nemlig inden for fast ejendom, projektudvikling og entreprise, fortæller Jakob Ravnsbo i en pressemeddelelse.

Kaiser Domino kommer med tre advokater: Joe Domino, Anders Falkesgaard Hansen og Jacob Schilling Jacobsen. Sidstnævnte vender hjem til folden i Andersen Partners efter næsten 12 år og siger:

-Jeg glæder mig meget til at komme tilbage og bidrage med de erfaringer og kompetencer, jeg har opbygget efter først at have været på den anden side af bordet som inhouse-jurist og senest som medejer af Kaiser Domino.

-Derudover tilføres vores kompetente sekretærgruppe fire dygtige og erfarne sekretærer, hvilket vi i hele huset ser frem til med stor glæde og forventning, tilføjer Jakob Ravnsbo.

Andersen Partners styrker med de nye medarbejdere sin position som det største advokatfirma i Syddanmark med godt 100 medarbejdere og efter overtagelsen 39 jurister.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel