Kolding Netavis

33 biler udsat for hærværk på blot et døgn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Rigspolitiet (Arkivfoto)

Politiet har indtil videre modtaget 33 anmeldelser om hærværk på biler i Kolding. Og det er blot inden for et døgn. Flere anmeldelser kan komme til, mener politiet.

Sydøstjyllands Politi melder om nok den største hærværksbølge i nyere tid. 33 biler i Kolding har på blot et døgn været udsat for hærværk, skriver jv.dk.

Fra tirsdag til onsdag var der anmeldt 24 tilfælde af rudeknusninger mod biler parkeret på 13 forskellige veje i det centrale af Kolding. Tallet er blevet opjusteret til 33. Og politiet udelukker ikke, at der kan komme flere anmeldelser om hærværk.

I de fleste tilfælde er der knust ruder i bilerne i forbindelse med tyveri. Der er stjålet punge med kontanter, kreditkort og kørekort, golftudstyr. Fra en BMW, der holdt parkeret på Riberdyb, blev instruktionsbogen og muligvis servicebogen stjålet, skriver jv.dk videre.

Tre mænd anholdt og sigtet for nogle af forholdene med hærværk og tyveri. Der er blandt andet tale om en 18-årig mand fra Kolding. En fjerde gerningsmand kan også se frem til et besøg af politiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel