Kolding Netavis

VM i Firmafodbold slår ny rekord

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
VM i Firmafodbold. Foto: Flemming Ø. Andersen (Arkivfoto)

VM i Firmafodbold 2024 har sat en ny rekord. Med over 320 spillere er det lokale fodboldstævne i Vonsild vokset sig stort og tiltrækker deltagere fra hele Kolding Kommune.

Fredag den 21. juni mødes små og store virksomheder til en hyggelig aften med fodbold på Vonsild stadion og samvær i det store øltelt.

For de fleste deltagere bliver det et glædeligt gensyn, da VM i Firmafodbold primært er stævnet for de mange faste gæster – virksomhedshold, der hvert år støtter op om arrangementet. Mange af holdene tilmelder sig allerede næste års stævne, når årets stævne er slut, oplyser Vonsild Fodbold Klub, som arrangerer stævnet i samarbejde med Vestjysk Bank.

Alle baner tages i brug

De 320 spillere, som skal have omklædning, parkering og spillepladser til rådighed, fordeler sig på 32 hold. Da stævnet skal afvikles inden for tre timer fredag aften, vil alle baner i Vonsild blive taget i brug for at kunne afvikle de 64 kampe. Dette gælder også den nye kunstgræsbane, Coryhex Park.

Udover Vestjysk Bank, der er hovedsponsor for stævnet, bidrager også en lang række lokale sponsorer til, at Vonsild Fodbold Klub kan stable arrangementet på benene.

Der er brug for mange frivillige hjælpere for at afvikle sådan et stævne, og de vil igen i år være let genkendelige i deres T-shirts fra Vestjysk Bank.

-Vi håber, at mange af Vonsilds borgere vil lægge vejen forbi fodboldbanerne og det store øltelt, som er sponsoreret af PJ Biler, Bygningssnedkeriet i Vonsild, Accudan, Rabenhus og tømrerfirmaet Per Joachim Jensen. I teltet vil der være levende musik med MusicTrain, sponsoreret af Cahn Biler. Børnene er også velkomne i hoppeborgene, når stævnepladsen åbner fredag den 21. juni kl. 17, fortæller Peder Ohrt fra Vonsild Fodbold Klub i en pressemeddelelse.

Fodboldkampene vil blive afviklet mellem klokken 18 og 21.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel