Kolding Netavis

Ung solist fra Kolding sagde nej tak til tilbud fra stort pladeselskab

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mekdes er en 19-årig sangerinde fra Kolding.

Med sin unikke, neo-soulede og internationale lyd er hun klar til at bryde lydmuren med det opløftende sommerhit “Right Direction”, skriver sangerindens management i en pressemeddelelse.

– Denne sang betyder rigtig meget for mig, fordi den handler om at være sammen med alle mine gode venner, og den sommervibe vi altid får når det bliver godt vejr udenfor og at virkelig nyde livet og være i nuet, siger Mekdes i pressemeddelelsen.

Mekdes har sunget og skrevet musik stort set hele sit liv. Hun lever og ånder for musikken og finder sin inspiration blandt andre hos Dua Lipa, NAO, Demi Lovato, Jorja Smith og Kehlani.

Sagde nej tak til stort pladeselskab

Mekdes sagde nej tak til et tilbud fra pladeselskabet Warner Music, der er et af Danmarks største pladeselskaber.

Hun har i stedet valgt et nystartet uafhængigt pladeselskab, fordi den kunstneriske frihed er rigtig vigtig for hende. Her kan hun være med i hele processen og sætte sit eget personlige præg på numrene.

Mekdes finder ofte inspiration på sine mange busture på vej hjem fra skole, hvor hun indspiller hook’s og melodilinjer direkte ind på hendes telefon.

Hooket fra Right Direction er skrevet på samme spontane måde i bussen på en solrig dag i april. Denne stemning mærkes tydeligt i nummeret gennem dens enkle men iørefaldende hook og sorgløse, opløftende lyrik.

Hør sangen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel