Kolding Netavis

Udviklingen fortsætter: Lunderskov som boligby

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kommunen har sat to storparceller i udbud.

Udviklingen af Lunderskov som markant boligby i Kolding Kommune fortsætter. Kommunen har senest sat to nye storparceller i udbud, skriver netavisen Sebro Press.

Attraktiv boligområde

Parcellerne ligger i det attraktive nye boligområde vest for Sortbjerg og nær ved den naturskønne Dollerup Sø. Det handler om et nyt boligområde, som er i vækst der kun ligger ca. 2 km fra Lunderskovs centrum med banegård og indkøbsmuligheder.

Hos Kolding Kommune fortæller afdelingschef for Strategisk Vækst, Anne Kold, at to nye storparceller kan bruges til opførelse af tæt-lav boligbebyggelse og/eller åben-lav boligbebyggelse.

Mindsteprisen på de to parceller er henholdsvis 2.415.000 kroner og 2.310.000 kroner plus moms, og der kan fra nu frem til den 6. februar klokken 12 bydes på grundene.

– Det er endnu en udviklingsmulighed for Lunderskov, hvor der på naboparcellerne allerede er godt gang i byggeriet. Lunderskov er et velfungerende lokalsamfund i kraftig udvikling med Superbrugsen, populær skole og attraktive idrætsfaciliteter. Og samtidig ligger de nye storparceller i kort afstand til både natur og motorvejsforbindelse, siger Anette Kold, fra Kolding Kommune, til Sebro Press.

Syv delområder

Nybyggerområdet ved Dollerup Sø er i lokalplanen opdelt i syv delområder. Delområde 1 og 2 giver mulighed for at bygge åben-lav boligbebyggelse og/eller tæt-lav boligbebyggelse eksempelvis klynge-, række-, dobbelt- samt kædehuse, fortæller hun videre.

Villaer skyder i øjeblikket op i området og kommunen har også i øjeblikket også flere villabyggegrunde til salg på Koralvænget og Sandvænget, som ligger lige vest for de to nye storparceller.

De to nye storparceller betyder, at der på det nye boligområde i Lunderskov bliver et blandet område med både parcelhusgrunde og sammenbyggede huse.

– Udbuddet af de nye byggegrunde i Lunderskov skal ses som en del af en større politisk satsning, hvor der i løbet af de kommende fem år udbydes jord til knap 900 boliger. Det sker for at give plads til vækst i hele kommunen, fortæller Anette Kold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *