Kolding Netavis

To personer anholdt efter længere biljagt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Efter biljagten var motorvejen ved Kolding Syd spærret. Privatfoto.

Motorvejen ved Kolding Syd blev spærret tirsdag aften efter en biljagt.

To mænd blev tirsdag aften klokken 19.17 anholdt på den sønderjyske motorvej ved Kolding efter en længere biljagt, oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi.

Motorvejen ved Kolding Syd og sydpå mod Haderslev var spærret et stykke tid, mens politiet ledte efter genstande, der formentlig var smidt ud af bilen.

Anholdelserne skete efter en længerevarende eftersættelse, der startede i Sydøstjyllands Politikreds og fortsatte ned ad den syd- og sønderjyske motorvej.

Den ene af de to anholdte er nu løsladt. Den anden var eftersøgt i forbindelse med en voldssag fra Frodesgade i Esbjerg, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi mandag den 22. august klokken 11.18 fik en anmeldelse om, at to mænd havde været i slagsmål på stedet. Syd- og Sønderjyllands Politi vurderede på baggrund af den indledende efterforskning, at der var tale om en intern personkonflikt mellem to mænd med tilknytning til samme rocker- og bandegruppering og har siden eftersøgt den nu anholdte mand.

Den anholdte – en 36-årig mand fra Esbjerg – er sigtet for grov vold og blev ved et grundlovsforhør ved retten i Esbjerg varetægtsfængslet i fire uger. Manden nægter sig skyldig og tog forbehold for kære af varetægtsfængslingen, oplyser politiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel