Kolding Netavis

Stopper i Kolding IF: Bliver talentchef hos KoldingQ

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Efter 267 kampe i Kolding IF-trøjen er det slut.

Rune Nautrup forlader Kolding IF. Den 32-årige fodboldspiller har været i klubben tre gange, siden han som U-19-spiller brød igennem for det daværende Kolding FC, der undervejs har budt på afstikkere til FC Fyn, Skive IK og Middelfart. Rune står noteret for 267 kampe i Kolding-trøjen med imponerende 141 mål til følge. Det oplyser Kolding IF.

Rune Nautrup har afslået et tilbud fra Kolding IF om, at tilknytte ham i en anden rolle i klubben.

Men han bliver ved fodbolden. KoldingQ oplyser nemlig, at de har sikret sig Rune Nautrup på fuldtid. Her skal han være talentchef og Head of Coaching.

KoldingQ ønsker at skabe det bedste miljø for ungdomspigefodboldspillere og med de nye licenskrav fra DBU, ønsker KoldingQ at gå forrest og vise vejen inden for pigefodbold. Derfor skifter Nautrup sin aftale på deltid ud, med en fuldtidskontrakt gældende fra 1. januar 2021.

Rune Nautrup er meget glad for aftalen.

– Jeg har arbejdet i KoldingQ i snart tre år og det har været en kæmpe oplevelse at blive en del af KoldingQ familien. Opgaverne med hele tiden at optimere miljøet er rigtig spændende. Det at kunne give så mange unge talentfulde piger de bedste betingelser i hverdagen, er utrolig fedt at arbejde med, fortæller Rune Nautrup i et opslag fra KoldingQ på Facebook.

Til januar, starter Rune Nautrup desuden også på A-licens-træneruddannelsen, som han blev optaget på her i efteråret. Uddannelsen har sit hovedfokus på implementering af spillestil og ledelse af spil på stor bane, hvorfor der nu bliver bygget yderligere på kompetencerne og fremtidige muligheder.

Hos KoldingQ er de glade for, at få tilknyttet Rune Nautrup på fuldtid:

– Det er simpelthen et gigantisk scoop vi har lavet med ansættelsen af Rune i byens højest rangerende klub KoldingQ. Rune har alle de ting der skal til for at løfte KoldingQ til endnu højere højder. Udover at være topangriber i KIF og har været en af de bærende kræfter til at løfte KIF op i første division, med alt hvad det indebærer, så har Rune nogle fantastiske menneskelige kvaliteter, hvor han er med til at binde vores verden sammen med masser af samarbejdspartnere, ikke mindst DBU, BGIF, FSK og kommunen. Rune kommer det første år til at stå for at gøre vores ungdomsafdeling til et skarpslebet sværd, hvor vi skal producere mange flere landsholdspillere og løfte stærke unge spillere op til Anders (cheftræner på kvindeligaholdet samt tidl. cheftræner i KIF). Desuden kommer Rune til – i samarbejde med undertegnede -, at skulle hjælpe med at indfri en ambition om at sælge 500 bander og en masse spændende andre kommercielle aktiviteter, der kan styrke KoldingQ fremadrettet, fortæller bestyrelsesformand for KoldingQ, Niels Sterndorff.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel