Kolding Netavis

Slotssøbadet: -Sommerens besøgstal over forventning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses Slotssøbadets outdoor-område. Foto: Slotssøbadet.

Flotte besøgstal i Slotssøbadet denne sommer.

Her efter skoleferien er slut for denne sommer har Slotssøbadet gjort status for denne sommers besøgstal – selvom der stadig kommer mange især tyske gæster i hele august måned.

Sammenlignet med sidste års tropiske sommer var det forventelig, at besøgstallet i år ville gå noget op – men at Slotssøbadet samlet set for denne sommer indtil nu, har haft en stigning på ca. 30 procent ligger noget over forventningen. Sidste års varme sommer in mente gjorde også, at Slotssøbadet i år har udviklet på outdoor området – med ny kæmpe terrasse, udendørs sauna, minigolf og stor område til at nyde den dejlige varme sol.

Besøgstallet for juli alene udgør ca. 27.000 gæster – og herudover har også været afviklet de såkaldte delfinuger – en pendant til de mange fodboldskoler for børn mellem 6 og 12 år, skriver Slotssøbadet i en pressemeddelelse.

Ikke færre end 350 børn har været igennem delfinugerne og der er tradition for at mange af børnene deltager igen til næste år – så alt i alt har det været en særdeles god periode for Slotssøbadet.

Slotssøbadet Spray Park, som jo blev indviet for et par år siden – har også været et godt trækplaster for de mange turister i Kolding-området – og forhåbentlig forsætter det gode besøgstal også i den resterende del af august.

Et fælles billet samarbejde med Jump It har også været en fin succes for begge virksomheder.

– Jo mere interesse vi kan skabe omkring det at være aktiv og samtidig skabe en god social oplevelse er, noget af det vi sætter i højsædet fremover, siger souschef Edvard Køhrsen i pressemeddelelsen.

Også Dronning Dorotheas Badstue har oplevet en stigning i besøgstallet denne sommer. Eksempelvis har alle fire wellespana-arrangementer været udsolgt for første gang i lang tid.

– Så til trods for det mere ustadige vejr – har det været helt perfekt for os, slutter Edvard Køhrsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *