Kolding Netavis

Slotssøbadet lukker ned

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Som følge af den løbende udvikling og vores personales tryghed og sikkerhed, har vi fremskyndet beslutningen om at lukke, siger direktør Otto Skak. Privatfoto.

Slotssøbadet er nu også lukket efter Danmark stille og roligt er lukket ned på grund af coronavirus.

Slotssøbadet i Kolding er fra i dag, torsdag klokken 13, lukket ned for alle aktiviteter. Lukning omfatter Slotssøbadet, Dronning Dorotheas Badstue, Sct Jørgens Gaard og KongeaaBadet. Fitness World er allerede lukket ned. Lukningen gælder i første omgang til og med fredag, den 27. marts, oplyser direktør Otto Skak.

I forlængelse af regeringens påbud omkring forsamlinger samt inddæmning af Covid-19 har Slotssøbadet besluttet at lukke ned for alle aktiviteter:

– I aftes (onsdag aften, red.) orienterede jeg min bestyrelse om, at vi ville lukke ned fra lørdag, men som følge af den løbende udvikling og vores personales tryghed og sikkerhed, har vi fremskyndet den beslutning til at gælde fra klokken 13 torsdag, siger Otto Skak og tilføjer:

– Vi vil bruge de sidste timer i dag på at sikre vore faciliteter og lave planer for nødbemanding af teknik og kritiske funktioner – herunder også vægterordning for at sikre ejendom og værdier. Da størstedelen af vore aktiviteter er højrisikoaktiviteter for spredning – og mennesker er vigtigere end ejendom – ser vi det som vores pligt at fremskynde lukningen.

Alle månedskort og andet vil automatisk blive forlænget med lukningsperioden.

Kunder der har booket arrangementer eller behandlinger vil endvidere blive kontaktet direkte – herunder mulighed for ombookning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *