Kolding Netavis

Skal du på knæ til jul? Her er tre ting, du skal have styr på, inden du køber ringen

Betalt indhold
Af Betalt indhold

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

At fri til nogen man elsker, er måske noget af det største i ens liv. Det er en stor beslutning, der ikke skal tages let på. Og det samme gælder ringen. Den symboliserer jeres kærlighed og det næste skridt i skal tage sammen, og så skal den jo gerne holde i mange år. Før du går ud og kigger på forlovelsesringe, er der derfor nogle ting, som det er godt at have styr på.

Ringstørrelse og stil

Det er vigtigt at kende din partners ringstørrelse, så du kan købe en ring, der passer perfekt. Hvis du ikke ved størrelsen, kan du diskret prøve at låne en af hendes andre ringe og få den målt hos en guldsmed. Når du har størrelsen, kan du begynde at overveje stilen på ringen. Skal det være en klassisk diamantring, eller foretrækker din partner noget mere unikt? Her kan du tage inspiration fra hendes andre smykker eller hendes generelle garderobe. Måske har hun endda givet et hint til stilarter, hun godt kan lide?

Guld, sølv og karat

I forhold til at vælge den rette forlovelsesring, er noget af det vigtigste materialerne. Både fordi din kæreste formentligt foretrækker enten guld eller sølv. Men også fordi det er vigtigt at vælge en ring lavet af materialer i høj kvalitet, så den kan holde i mange år. Er du alligevel forbi smykkeskrinet for at finde størrelsen på hendes ringe, så kig efter om de andre smykker primært er i guld eller sølv. Så er du allerede et langt stykke af vejen. Når det kommer til karat, refererer det både til mængden af ædelmetal i ringen og til størrelsen på diamanten. Jo højere karatvægt, desto mere værdifuld er ringen. Det er værd at tage med i overvejelserne, når du kigger på forlovelsesringe.

Budget og prioriteter

Inden du går i gang med at kigge på ringe, er det vigtigt at sætte et klart budget. Ringpriser kan nemlig variere meget afhængigt af materiale, karatvægt og kvalitet af ædelstenene. Derfor kan du både få en smuk ring til få penge og til rigtigt mange penge. Overvej dine økonomiske muligheder og sæt budgettet derefter. Hvis du har et stramt budget, kan du overveje at gå efter en mindre diamant eller vælge en ring med en anden ædelsten. Husk, at det er tanken og kærligheden bag ringen, der betyder mest. Og din kæreste foretrækker formentligt også, at du ikke går brylluppet i møde med stor gæld pga. hendes forlovelsesring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel