Kolding Netavis

SF ønsker et plejehjem i distriktet ved Vandtårnet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), medlem af regionsrådet i Region Syddanmark og borgmesterkandidat i Kolding, Gl. Bjert 39c, 6091 Sdr Bjert.

Når mennesker bliver spurgt, hvor de helst vil tilbringe deres alderdom, er det første bud ikke et plejehjem. Det er derfor vigtigt, at vi understøtter den ældre i at kunne blive i eget hjem.

Det kan være med aktivitetscenter for at forebygge ensomhed, med rehabilitering, så færdigheder fastholdes, eller, når der er brug for hjælp, med kendte ansigter ved, at hjemmehjælpen arbejder i teams.

Der skal også være mulighed for at få en plejehjemsplads, når ønsket er der. I 2031 mangler der 170 plejehjemspladser. Byrådet har også med SF-stemmer besluttet, at der bygges et nyt plejecenter i Munkebo. Og da der mangler 118 pladser i midtbyen, er det en rigtig beslutning.

Til gengæld viser den rapport, seniorudvalget har udarbejdet, at der mangler 78 pladser i distriktet omkring Vandtårnet ud mod Nørre Bjert og Drejens. For SF er det vigtigt, at ældre kan tilbydes en plads i deres lokalområde. Så gamle naboer og venner stadig kan komme på besøg.

Derfor vil vi i SF arbejde for at bygge et plejecenter i det distrikt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *