Kolding Netavis

Schmidt giver koncert på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

John Schmidt har udgivet sangene: “Stille sammen” og “Med Springsteen på strøget”Publikum får lejlighed til at høre sangene live den 22. september på Godset i Kolding.

Med økonomisk hjælp fra musikvenner og familie kan John nu præsentere to spritnye sange. Sangene er indspillet i Lundgaard studio med nogle af landets bedste musikere, Morten Maltesen, Martin Jønsson, Frank Thøgersen, Knud Erik Smidt, Jacob Jensen, Wenche Hartmann og Charlie Jensen.

John Schmidt har en lidelse, der gør at han sover meget få timer i døgnet. John Schmidt bruger musikken til, at komme igennem svære tider.

En 25 år lang kronisk lidelse fik John midlertidig skakmat for snart et år siden. Med en dengang vågen tid på 22 timer i døgnet var det ikke længere muligt, at bevare et ellers elsket job, som terapeut og DUÅ instruktør i Vejen Kommune.

– Det gælder om altid, at ha et lille projekt for øje, så lidelsen ikke tager magten. Jeg føler mig priviligeret, at jeg har fået den egenskab, at kunne skrive sange. Jeg har skrevet og skrevet i de mange søvnløse nætter, fortæller John Schmidt i en pressemeddelelse.

Til koncerten på Godset i Kolding den 22. September, stiller John Schmidt med dette hold: Janni Korff Andersen, Martin Schmidt, Aram Papian, Kenneth Dornhoff, Jacob Jensen samt Kirstine Frost Jessing på violin.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel