Kolding Netavis

Rockwool indfører motion i arbejdstiden

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Rockwool sætter motion på dagsordenen i arbejdstiden. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Isoleringsfabrik i Vamdrup deltager i et pilotprojekt, der omhandler motion.

Medarbejderne hos isoleringsfabrikken Rockwool i Vamdrup skal have pulsen op i arbejdstiden.

Virksomheden er – sammen med fem andre virksomheder i Danmark – udvalgt til at deltage i Dansk Firmaidrætsforbunds pilotprojekt Flere Aktive Arbejdspladser, der er støttet af TrygFonden. I projektet skal Rockwool medvirke til at finde ud af, hvordan arbejdspladser kan indføre og fastholde kollegamotion i arbejdstiden. Det oplyser Dansk Firmaidræts lokalafdeling i Vamdrup i en pressemeddelelse til Kolding Netavis.

Sved på panden

Charlotte Lynge, der er HR partner i Rockwool, ser frem til smil på læben og sved på panden.

– Vi går helhjertet ind i projektet, og vi tilbyder nu vores medarbejdere en arbejdsdag, som indbefatter aktive pausebreaks med mulighed for at løsne led og stramme musklerne op. Det er samtidig planen, at pulsen skal op, så kinderne får lidt farve, siger Charlotte Lynge i pressemeddelelsen.

Hun håber på en god effekt blandt medarbejderne.

– Vi håber, at deltagelsen i projektet kan medvirke til, vi skåner vores medarbejdere for arbejdsbetingede lidelser. Vi har flere personalegrupper, der enten foretager “ensidigt gentaget arbejde” eller har akavede arbejdsstillinger, som belaster kroppen. De kontoransatte sidder deslige alt for meget ned – det er et faktum. Vi glæder os til nye vaner med kollegamotion, og vi glæder os til at dyrke sammenholdet, slutter Charlotte Lynge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *