Kolding Netavis

Oplev Ghita Nørby på de skrå brædder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal skaber musikalsk magi og eventyr.

Kolding Teaterforening kan mandag den 24. september byde på forestillingen ”Musik & Eventyr” på Comwell Kolding Teater.

Det er dansk teaters førstedame, Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut, der sammen har skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning. Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i enhver sjæl. Og sammen med de to virtuoser, Michala Petri og Lars Hannibal, skabes denne fantastiske forestilling, der i en blanding af skøn musik og fortælling leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Ghita Nørby er som altid sublim og har et nærvær, som kan mærkes selv på de bagerste rækker. Hun formår at formidle sin fortælling med en følsomhed og forståelse, der bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

De tre kunstnere har tidligere med stor succes arbejdet sammen i en forestilling med H.C. Andersens kendte fortællinger og klassisk musik.

Billetter kan købes på www.billetten.dk. Forestillingen starter kl. 19.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel