Kolding Netavis

Nyt tilbud til gældsramte i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Gældsrådgivningen På Fode Igen arrangerede mandag eftermiddag informationsmøde for interesserede frivillige gældsrådgivere på Café Mødestedet i Vamdrup. Foto: Pqnoergaard/Dreamstime.com.

Mandag åbnede et nyt gratis tilbud til gældsramte i Vamdrup.

Nogle socialt udsatte mennesker ender med at have en gæld, de ikke kan komme ud af eller overskue. Derfor vil gældsrådgivningen På Fode Igen sammen med Kolding Kommune åbne en gratis rådgivning i Vamdrup, hvor der er brug for frivillige gældsrådgivere.

– Vi oplever et stort behov for rådgivning om gæld og økonomi fra socialt udsatte mennesker i Vamdrup – ligesom andre steder i landet. Socialt udsatte mennesker kan typisk ikke gå i banken og få hjælp. Så vi vil gerne åbne en ny rådgivning i Vamdrup i den sociale Café Mødestedet i samarbejde med Kolding Kommune, siger jurist og projektleder June Crondahl fra gældsrådgivningen På Fode Igen i en pressemeddelelse.

– Derfor har vi akut brug for frivillige rådgivere, som vil bruge et par timer hver anden uge med at gøre en enorm forskel for gældsramte, sårbare mennesker. Så vi efterlyser bankrådgivere, socialrådgivere, økonomer, revisorer, advokater – eller måske studerende eller pensionister inden for et af disse fagområder. Vi tilbyder nye rådgivere intern uddannelse og kurser. Og det er et meget meningsfuldt og givende frivilligt arbejde, for vores rådgivere kan virkelig gøre en forskel ved at hjælpe nogle af samfundets svageste mennesker, siger June Crondahl.

Gældsrådgivningen På Fode Igen arrangerede mandag eftermiddag informationsmøde for interesserede frivillige gældsrådgivere på Café Mødestedet i Vamdrup. Hvis du er interesseret i at blive frivillig rådgiver, kan du også kontakte projektmedarbejder Hanne Høy på telefon 2134 5979.

Fakta

På Fode Igen yder gratis gældsrådgivning med uddannede fagpersoner knap 30 steder landet over og rådgiver årligt knap 2.000 gældsramte mennesker. På Fode Igen er en del af KFUM’s Sociale Arbejde, som hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer. KFUM’s Sociale Arbejde driver omkring 120 institutioner og sociale tilbud og har godt 2.300 frivillige og knap 1.000 ansatte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *