Kolding Netavis

Nyt parti: Fremtiden ser lys ud

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Vibeke Henriksen (V), beskæftigelsessagsbehandler og politisk tovholder for Netværket- det politiske mødested, Dalbyvej 16, 6000 Kolding.

Endelig tog Lars Løkke Rasmussen bladet for munden i sin klumme, lørdag d.10.04.21 i B.T., og bekræfter at der kommer et nyt parti. Hvilket er virkelig glædeligt for mig og for de mange tusinder medlemmer der allerede er i Det politiske mødested, og som deler ambitionen om at man kan skabe et Danmark, hvor det er de nuancerede debatter som sætter rammen for vores politik.

Jeg har siden januar frygtet hvordan Danmarks fremtid vil se ud, det gør jeg ikke mere, for den kommer til at se lys ud!.

Jeg har længe været frustreret over hvor gode vores ”politikere” er til at fører symbolpolitik med flotte slogans. Det er ikke noget at sige til at der kan være tendens til politikerlede, og ærligt med de sidste dages ”krige” mellem DF og SF her i Kolding kommune -og vanligt lige op til et kommunalvalg, ja så er det ikke så svært at forstå. DF som har taget patent på danskheden, og vores Dannebrog.

SF, som råber op om at de vil vores social udsatte mest, men realiterne er, at man som oftest sparer på mange områder, og alt for ofte går det ud over vores social udsatte, f.eks. senest, Værestedet-Regnbuen i Kolding, som var for misbrugere.

Det kommende parti har ambition om at blive en fornuftig, pragmatisk og fordomsfri stemme i den politiske debat. F.eks. at der tages højde for værdigheden for vores mest udsatte narkomaner, så de ikke skal kriminaliseres eller prostituere sig til deres misbrug, uden at det oversættes til slaphed og konsekvensløshed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *