Kolding Netavis

Ny bestyrelse efter turbulent periode

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bestryelsen i Vamdrup Handelsforening er stort set skiftet ud. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Vamdrup Handelsforening har fået så godt som en helt ny bestyrelse.

Valget har fundet sted på en ekstraordinær generalforsamling, som fandt sted 24. september. Årsagen til at der måtte indkaldes til ekstraordinær generalsamling skyldes intern uenighed i den gamle bestyrelse, skriver netavisen Sebro Press.

Uenigheden gik så vidt, at foreningens næstformand, Freddy Christensen (Vamdrup Biler, red.) med øjeblikkelig varsel valgte at forlade bestyrelsen, og lidt senere fulgte den ellers ret nyvalgte formand, Tommy Lass (Vamdrup Laser Teknik Design, red.) efter, ligeledes med øjeblikkelig varsel. Endvidere har Tommy Larsen (Maler Tommy, red.) også forladt bestyrelsen, skriver netavisen.

Den nye bestyrelse ser således ud: Anette Mehlsen, Partyland/Jawa Rengøring (formand), Henrik Jørgensen, Vamdrup Kino (næstformand). Thomas Beyer, ABC Lavpris (sekretær). Karen Kiel, Pusterummet, kasserer og som menigt medlem sidder Johnny Poulsen fra Hotel Vamdrup nu i bestyrelsen. Gitte H. Andersen fra Vamdrup Apotek er suppleant.

Det vides ikke hvad den direkte årsag er til uenigheden i den gamle bestyrelse gik ud på. Men foreningen har senest været igennem en meget turbulent periode. Som tidligere fortalt i Sebro Press, så blev chefen for foreningens avis, Vamdrup Ugeblad, tidligere på året øjeblikkeligt smidt på porten og anklaget for bedrageri. Endvidere har der også inden for den seneste tid været store udskiftninger i personalet på Vamdrup Ugeblad.

Kilder fortæller her til netavisen Sebro Press, at handelsforeningen meldt den tidligere bladchef til politiet, og i denne forbindelse er der en retssag på trapperne. Og modsat er der måske også en sag på vej fra den fyrede bladchef over for foreningen for ulovlig fyrring.

De involverede parter holder imidlertid yderligere oplysninger om sagen meget tæt ind til kroppen. Derfor har det ikke på nuværende tidspunkt ikke været muligt at få oplyst, hvor stort et beløb handelsforeningen mener sig bedraget for af den tidligere bladchef, skriver Sebro Press.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *