Kolding Netavis

Nu må det være Vamdrups tur

Læserbrev af Freddy Christensen (C), byrådskandidat, Industrivej 14, 6580 Vamdrup.

Jeg er godt træt af at se på bymidten i Vamdrup. Belægningsstenene ligger skævt og er revnet så meget, at de næsten falder ud af rundkørslen, og ukrudtet skyder til tider op alle vegne. Det ser bestemt ikke indbydende ud.

Nu må der det være tiden til, at de politiske øjne rettes mod forskønnelser i den største by i kommunen uden for Kolding.

Fakta er, mens der er investeret mange penge i byfornyelser og forskønnelser i Lunderskov og Christiansfeld, så der ikke sket en pind i Vamdrups bymidte siden rundkørslen blev anlagt i 1986. Ja hele bymidten trænger til et løft, og det må der nu afsættes penge af til.

Når jeg sammenligner med Lunderskov og Christiansfeld ser det mildest talt forfærdeligt ud i Vamdrup.

Vi skal have lavet en attraktiv sammenhæng mellem bymidten og Kinotorvet, så der kommer en tråd i det. Der skal også gøres noget ved scenen og den grønne plæne. Rundkørslen og plænen er byens ansigt ud ad til.

Hvis jeg ser rundt i byen i dag, så ser den trist ud – og uden liv. Og her skal der så også lyde en opsang til private grundejere.

Hjælp til med at fjerne ukrudtet ved huse og fortove, hvis vi vil Vamdrup, skal vi alle gøre noget for at byen bliver indbydende at færdes i.

Jeg stiller mig gerne til rådighed med idéer til ny og smukkere bymidte og by.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *