Kolding Netavis

Mundbind til børn

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Fra tirsdag kan der købes mundbind til børn hos Spar og Meny. Pressefoto.

I næste uge kan der købes mundbind til børn.

Nu skal alle, der bruger offentlig transport, bruge mundbind. Det gælder også børn fra 12 år og opefter. Men det kniber til tider, at børn kan passe de normale mundbind – således at sidder godt.

Det gør Dagrofa, der blandt andet står bag Spar og Meny, noget ved.

– Vi ved, det er svært for børn at få mundbind, der sidder ordentligt, og derfor har vi brugt mange kræfter på at få mundbind, som også passer til dem, hjem, siger kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen, i en pressemeddelelse.

De første mundbind til børn, som fra tirsdag i næste uge begynder at komme på hylderne i de første af Dagrofas købmandsbutikker, er CE-mærkede og godkendte medicinske mundbind af typen I. Desuden afventer Dagrofa i øjeblikket de første leverancer af mundbind til børn af typen IIR, som netop er blevet sikkerhedsgodkendt.

Den særlige type mundbind til børn er blevet en efterspurgt vare, efter regeringen annoncerede, at alle, herunder også børn i alderen 12 år og opefter, skal bære mundbind i den kollektive trafik. Ligeledes lød det fra statminister Mette Frederiksen (S), at hun ikke ville afvise, at det også kunne blive et krav i andre dele af samfundet, hvis ikke spredningen af COVID-19 kommer under kontrol.

Dagrofas butikker er allerede leveringsdygtige i mundbind til voksne, og Michael Christensen oplyser, at arbejdet med at sikre at løbende levering fortsætter.

Her i området er der en Spar i Nørre Bjert og en Meny i Christiansfeld.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *