Kolding Netavis

Lokal DF’er får tungt ansvarsområde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Karina Adsbøl sætter sig tungt på det sociale område. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Socialområdet bliver Dansk Folkepartis Karina Adsbøls ansvar.

Dansk Folkeparti har på sit sommergruppemøde i Rebild Bakker fordelt ordførerposterne. Det lokale Folketingsmedlem, Karina Adsbøl fra Hjarup, sætter sig tungt på det sociale område.

Hun bliver således socialordfører, ældreordfører, handicapordfører, ligestillingsordfører og ovenikøbet næstformand i Social- og indenrigsudvalget.

– Jeg er utrolig glad for, at få nogle fantastiske ordførerskaber, hvor det for mig handler om, at sætte mennesket i centrum. Der er så meget at tage fat på, herunder at sikre et kvalitetsløft i ældreplejen, samt flere varme hænder, vi har desværre været vidne til nogle vilde sparekataloger fra nogle kommuner, hvor embedsværket f.eks. har foreslået vådservietter frem for bad, og meget andet dumt. Ældre fortjener en værdig, kærlig og omsorgsfuld pleje, både på plejehjem og eget hjem, siger Karina Adsbøl i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Unge med handicap fortjener en bedre overgang fra børne til voksenlivet, så allerede når de bliver 18 år, skal der være styr på hjælpen. Det gælder når den unge enten vil flytte hjemmefra eller blive boende lidt længere hjemme. Der er nok at gå i gang med.

– Det kræver også, at socialområdet får tilført flere midler, og derfor vil jeg kæmpe for en øremærkning af midler til socialområdet, det bliver der brug for, også set i lyset af, at satspuljen er under udfasning, slutter Karina Adsbøl.

Sommergruppemødet slutter onsdag klokken 18.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *