Kolding Netavis

Livsglæde kommer indefra

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Uanset hvor håbløst det ser ud fra dit perspektiv, er der altid en vej til indre ro og livsglæde, lyder det fra Lotte Stærmose. Pressefoto.

På onsdag kan du komme med til et foredrag, der handler om, at livsglæde kommer indefra.

Uanset hvilken krise du eller verden står i og uanset hvor håbløs det ser ud fra dit perspektiv, så er der altid en vej til indre ro og livsglæde. Det kan du få inspiration til ved foredraget “Livsglæde kommer indefra” med psykoterapeut Lotte Stærmose.

Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet kan tage din livsglæde fra dig. Lyder det for godt til at være sandt?

-Jeg ved, at det er sandt, for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra. Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs i forhold til, at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdt mig og guidede mig igennem det hele. Det gør, at jeg er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu, hvordan jeg finder vej, og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem, fortæller Lotte Stærmose i en pressemeddelelse.

-Jeg ved også, hvad livsglæde ikke er og hvor man aldrig finder den, fordi jeg har ledt alle de steder hvor der intet var at finde. Det vil glæde mig at inspirere dig til at finde eller genfinde din indre livsglæde og give dig et par ”lifehacks”, der vil give dig endnu mere at smile over og grine af, tilføjer hun.

Foredraget finder sted onsdag den 7. december klokken 19 på Helsecenter Få det Bedre på Bønstrupvej 11 nær Vamdrup. Det koster 175 kroner plus gebyr, at deltage i foredraget. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel