Kolding Netavis

Lettere at være gavmild med andres penge

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff (C), borgmesterkandidat, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Det giver mig nærmest røde knopper, når jeg i JV 15. maj kan læse, at SF i Kolding vil samle det samme match af røde partier i byrådet i Kolding, som i dag på Borgen tromler deres beslutninger igennem, og næsten ikke kan få travlt nok med at indføre nye og ofte fantasifulde skatter, hvis eneste formål er at belaste hele Danmarks befolkning i en tid, hvor vi burde gøre det modsatte.

I Kolding kommune kører vi ikke ligefrem med det, man kan kalde overskudsøkonomi for tiden, men det værste, man kan gøre, er da at øge omkostningerne, skattebyrden og derved presse flere borgere og virksomheder ud af kommunen nu, hvor vi har brug for flere af begge.

I stedet bør vi indføre en ansvarlig styring af økonomien, så pengene bruges bedst muligt og ikke som SF bare vil, bare bruge flere af dem.

Vi skal huske på, at skatter er penge, som virksomheder og borgere har arbejdet hårdt for at tjene til vores fælles velfærd.

Vi skal også huske på, at mere velfærd ikke nødvendigvis (og faktisk sjældent) bare kommer af flere penge.

Bedre velfærd kommer af en klogere styring med de midler, som kommer fra og tilhører os alle sammen.

Kolding kommunes borgere skal vide, at deres penge bliver prioriteret til rettidig og værdig omsorg for ældre og andre, der har brug for hjælp, pasning og undervisning af børn og unge og i øvrigt de andre opgaver, som ligger i kommunalt regi.

Dette skal ske med stor respekt for det bestående og for de nuværende borgere. En stemme på SF og den røde fløj til efterårets kommunalvalg ved vi nu er lig med større omkostninger og højere skatter, mens en stemme på Det Konservative Folkeparti vil styrke arbejdet for, at vi i fællesskab anvender de midler vi har til rådighed klogere og bedre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *