Kolding Netavis

Landets bedste folkeskoler

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Holmer (SF), gruppeformand og byrådsmedlem, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Efter en god lang sommerferie er forventningerne og glæden fra eleverne, lærerne og forældrene uden tvivl store, når vi i denne uge tager hul på et nyt skoleår.

Vi har i Kolding kommune nogle rigtig gode folkeskoler, hvor lærerne og pædagogerne hver dag yder en stor indsats, så vores børn udvikler sig både fagligt og socialt.

Skal vi fastholde den store indsats kræver det engagerede medarbejdere, der ikke brænder ud, fordi vilkårene er for dårlige.

Derfor går vi SF til valg på at løfte vores folkeskole, så der er mere tid til den enkelte elev og tid, så vores lærer og pædagoger kan forberede sig. Det vil vi for at skabe livsduelige unge.

En bedre tilrettelagt skoledag for vores børn, giver mere uddannelse, skaber relationer og bedre mulighed for at fungere i sociale sammenhænge. For desværre ser vi mange unge der har det svært.

Der skal være tid til vores børn, så de føler sig set og hørt. Og der skal være ressourcer til tidlig indsats, og til et specialtilbud, hurtigst muligt, hvis det er det, der er brug for.

Ved at investere i vores folkeskoler og daginstitutioner, kan vi først og fremmest give vores børn en bedre fremtid. Men vi kan også bruge det til at tiltrække nye borgere til kommunen, da det også har stor betydning for tilflyttere, at deres børn har nogle gode rammer, hvor de trives og udvikles. Det skal vi blive ved med at have og bruge det som en del af en attraktiv bosætningsstrategi.

Vores mål i SF i kort sagt at vi i Kolding kommune får nogle af landets bedste folkeskoler, til glæde for vores børn og kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *