Kolding Netavis

Lad os huske alt det, der gør Kolding fantastisk

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Susanne Stenstrop Thorsen (SF), formand og byrådskandidat, Tvedvej 50, 6000 Kolding.

Jeg er født og opvokset i Haderslev. Men jeg har altid været vild med Kolding.

Kolding var byen, vi kørte til, når det hele skulle være lidt større og lidt sjovere. Jeg husker besøg på Koldinghus og i Geografisk Have. Powershopping i både storcentret og bymidten. Sjove byture til den lyse morgen. En helt igennem skøn by.

Så da jeg efter år i udland og storby havde et ønske om at slå mig ned i Sydjylland med min nystiftede familie, var Kolding det oplagte valg. Jeg skulle da være koldingenser, og det blev jeg.

Men jeg blev også meget overrasket. For hvor jeg havde regnet med, at alle de andre koldingensere ville være vildt stolte af deres dejlige by, mødte jeg virkelig meget brok.

En hel masse nedgørelse af Kolding. Og det er desværre ikke blevet bedre gennem de 13 år, jeg nu har boet her. Mange mennesker i Kolding har en kedelig tendens til at tale deres by ned.
Selvfølgelig er alt i Kolding ikke fantastisk. Jeg ser plads til masser af forbedringer, og det er bl.a. derfor, jeg stiller op til byrådet.

Men der skal ikke herske tvivl om, at jeg stadig er vild med Kolding og stolt af det, der nu er blevet min by.

Og mon ikke de fleste af os har det sådan, når vi lige mærker ordentligt efter? Lad os huske alt det, der gør Kolding fantastisk. En by, man er stolt af, får man lyst til at passe på og udvikle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *