Kolding Netavis

KoldingQ jagter sejr mod Nordsjælland

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

KoldingQ jagteen r sejr på Fynske Bank Arena, når holdet søndag møder FC Nordsjælland.

Sæsonens anden hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga byder på et opgør mellem KoldingQ og FC Nordsjælland.

Når kampen fløjtes op på Fynske Bank Arena i Bramdrupdam skal KoldingQ starte “jagtsæsonen”. Point er efter tre runder i sæsonen fortsat en mangelvare for det unge KoldingQ mandskab.

Sejr er påkrævet

FC Nordsjælland har det dog generelt svært på Fynske Bank Arena. Men en sejr er påkrævet for KoldingQ, da et nederlag vil isolere holdet i bunden af Gjensidige Kvindeliga.

Det vil være et katastrofalt udgangspunkt for resten af efterårssæsonen, hvor holdene kæmper om at komme i ligaens slutspil, som automatisk giver adgang til næste sæsons Gjensidige Kvindeliga.

Både FC Nordsjælland og KoldingQ møder op med en frisk pokalkamp sejr i bagagen og begge hold er opsatte på, at der skal en sejr på kontoen – så der venter tilskuerne et intenst opgør på Fynske Bank Arena søndag eftermiddag.

Optimistisk træner

Alligevel imødeser Anders Jensen kampen med optimisme:

-Sidste sæson startede vi også med ryggen mod muren og fik alligevel et godt og stabilt hold spillet sammen i løbet af efteråret, hvor vi faktisk sluttede med at være et af de bedste hold resultatmæssigt. Hvert træningspas er målrettet på at få det nye kuld spillet ind og onsdagens pokalsejr viser at vi er på rette ve. Jeg tror på fuld og fast på at lykken vender på søndag, fortæller træner Anders Jensen.

Der er kampstart klokken 13.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel