Kolding Netavis

Kolding IF’s “Guttermand” er død

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Efter et halvt års sygdom er en sand KIF’er gået bort.

Kolding IF skriver i sit mindeord:

Med sorg er det blevet klubben meddelt, at en sand KIF’er er gået bort. Således døde Ejnar Rosenberg fredag den 19. Marts i sit hjem omgivet af familien efter et halvt års sygdom. Ejnar har på aldeles frivillig basis bestredet et utal af funktioner i Kolding IF Fodbold, og har op igennem årene været en særdeles vellidt og betydende person for fodbolden på Marcus Allé.

Hver gang klubben har haft brug for en hånd, har Ejnar stillet sig til rådighed. Hver gang et hverv har skulle fyldes, så har Ejnar været der. Altid! Både som holdleder for førsteholdet, ungdomstræner, arrangør og medhjælper under arrangementer, målmand og ankermand på veteranholdet, medlem af seniorudvalget og listen kunne vi fortsætte længe. Ejnar var en sand klubmand med et stort KIF-hjerte, som altid vil blive husket på Autocentralen Park.

Ejnar vil ikke kun blive savnet i sine mange hverv, med sine arbejdssomme hænder. Ejnar fik et tæt og nært forhold til mange i klubben, og specielt et term går igen når beskrivelsen falder på ham: Guttermand. Ejnar var en rigtig guttermand, og en person man kunne komme til. Dertil var han en humørspreder uden sidestykke og et rigtig familiemenneske.

Klubben håber derfor også, at hans kone Tove og hans to børn Frederik og Isabella vil modtage vores dybeste medfølelse. I skal vide I altid er velkommen på Marcus Allé 30, og vi tænker på jer i disse svære tider.

Æret være Ejnars minde. Tak for alle stunderne, tak for de mange timer, tak for dit store KIF-hjerte. Tak, Ejnar!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel