Kolding Netavis

Kolding havn som arealudviklingsselskab? Nej tak

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff (C), borgmesterkandidat, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Den Konservative vælgerforening har modtaget et notat, der beskriver ”Kolding havn som arealudviklingsselskab” – Tak for det.

Formålet med notatet er åbenbart at overbevise byrådspolitikerne om, at det er selskabet Kolding Havn, der selv skal stå for udvikling og omdannelse af dele af havnen i Kolding, dels til fortsat erhvervshavn, til liberalt erhverv og til boliger.

Fra Det Konservative Folkeparti siger vi tak for tilbuddet, men også nej tak. For os vil det nærmest virke som at sætte ræven til at vogte gæs.

Vi har på nuværende tidspunkt desværre ikke stemmeret i byrådet i Kolding, men vi har retten til at anbefale det siddende byråd at sige nej tak til tilbuddet fra Kolding Havn.

Vi ser dog helst, at det siddende byråd undlader at træffe beslutning, og afventer det kommende byrådsvalg, således at det bliver det nye byråd der tiltræder 1. januar 2022, der får mulighed for at træffe vigtige beslutninger, som strækker sig langt ind i fremtiden.

Vi synes helt ærligt, at det nuværende byråd har fumlet nok i havnesagen i Kolding, så vores opfordring til det siddende byråd er; klap nu lige hesten, lad være med at lave mere rod i havnesagen i Kolding.

Lad det kommende byråd i Kolding træffe de beslutninger, der får så vidtrækkende konsekvenser for fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *