Kolding Netavis

Så er der festival i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I juni er der igen kirkefestival i Vamdrup.

Det foregår den 10. juni.

Kirkefestival er dagen, hvor der sker noget for hele familien. Her er der familiegudstjeneste, trylleri og ballonfigurer, udstilling med børnetegninger, veteranbiler, hønsebingo, modeopvisning, hestevogne og rideture, fællessang med Carlo Mathiesen, gospelmusik og flere andre aktiviteter.

– Der sælges også frokost og eftermiddagskaffe, siger kirke- og kulturmedarbejder Solveig Sørensen i en pressemeddelelse.

Hun fortæller, at dagen begynder med familiegudstjeneste i kirken klokken 11, hvor spejderne og et lejlighedskor medvirker.

Trylleshow indleder indslag

Ved 12-tiden åbner aktiviteter og madboder. Dagens første indslag på scenen er Gitte, som kommer med sit trylleshow for både børn og voksne. Efter forestillingen laver hun ballonfigurer til børnene.

Modeopvisning med tøj fra byens tre genbrugsbutikker plejer at være et hit. Efter opvisningen kan det udstillede tøj købes.

Årets musikalske indslag er fællessang med Carlo Mathiesen. Han synger og spiller harmonika fra scenen. Gospelkoncert bliver dagens sidste indslag.

Af andre aktiviteter kan nævnes: Hestevogne og rideheste, udstilling med veteranbiler og motorcykler bl.a en Harley-Davidson. Fiskedammen giver altid gevinst til børnene. Lotteri og tombola lover til gengæld ikke gevinst hver gang. Flødebollekastemaskine, det muntre køkken og forskellige spil findes udenfor. Desuden har spejderne en aktivitet på plænen i haven.

Nogle af aktiviteterne er gratis – andre tages der en mindre betaling for.

Forkæl mave og gane

Mange frivillige står klar til at forkæle dig med burgere, franske hotdogs, håndmadder eller boller med pålæg. Caféen sælger kaffe/te med hjemmebagte kager og lagkager. Du kan også bage pandekager over bål eller købe nybagte vafler, så der er flere muligheder for at få stillet (lækker)sulten.

Vild med Gud – for børn og unge 3-16 år

Hvordan tror du, Gud ser ud? Tegn eller mal ham (A4.papir) og deltag i en konkurrence. Deltagerne deles i tre forskellige aldersgrupper (3-6 år, 7-11 år, 12-16 år). Tegningerne bliver udstillet på Kirkefestivalen.

Program

Kl. 11.00 Familiegudstjeneste i kirken
Kl. 12 Madboder og aktiviteter åbner
Kl. 12.45 Gittes trylleri. Herefter laver hun ballonfigurer til børn
Kl. 13.30 Hønsebingo
Kl. 13.45 Modeopvisning med genbrugstøj
Kl. 14.45 Fællessang med Carlo Mathiesen
KL. 15.15 Lodtrækning
Kl. 15.30-16 Boder og aktiviteter lukker. Vamdrup Gospelkor giver koncert i kirken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *