Kolding Netavis

KIF Koldings cheftræner stopper

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Cheftræner Ulf Sivertsson forlader KIF Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Cheftræner Ulf Sivertsson forlader KIF Kolding.

Efter en fin sæson med Ulf Sivertsson som cheftræner, overtager Andreas Toudahl rollen som cheftræner for KIF Kolding i den kommende sæson. Andreas har fungeret som assistent træner til Ulf Sivertsson i denne sæson. Andreas Toudal (38) har 23 A-landskampe på sit C.V. og har en
lang spillerkarriere i den danske liga.

300420 Andreas Toudahl 01 foto BlumePress

Andreas Toudahl overtager rollen som cheftræner i KIF Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

– Ulf Sivertsson har leveret en stærk og dedikeret indsats i sæsonen, og har fået sat rammerne for et solidt set-up for KIF til den kommende sæson. Vi har med Ulf fået tilført netop den dedikation og sportslige faglighed, som vi havde hårdt brug for, og som vi har eftersøgt. Derfor er det også med stor beklagelse, at Ulf Sivertsson nu forlader KIF, fortæller KIF bestyrelsesformand, Brian Stein, i en pressemeddelelse.

– Vi har gennem de sidste to år arbejdet med en økonomisk genrejsning af selskabet og tilpasning af KIF’s omkostningsniveau, og vi mener, at vi med nye spillerforstærkninger stod klar til en sportslig genrejsning. En sportslig genoprejsning, som Ulf skulle være en stor del af. Men vi må erkende, at der siden marts i år er opstået en helt ny virkelighed, som berører os alle. Påvirkning fra COVID-19 på underholdningsindustrien, som vi er en del af, bliver alvorlig og langvarig, og det vil få alvorlige økonomiske konsekvenser for sportens aktører. Vi har derfor været nødsaget til, i fuld fordragelighed med Ulf, at stoppe samarbejdet pr. den 30. juni og vi ønsker alle Ulf det bedste for fremtiden, slutter Brian Stein.

Ulf Sivertsson ser tilbage på tiden i KIF Kolding:

– Jeg har tidligere haft otte gode år i Kolding, og jeg anser nærmest Kolding som mit andet hjem, og jeg er jo KIF’er. Det var derfor med glæde, at jeg igen kunne tiltræde jobbet som cheftræner i KIF. Jeg så gerne, at vi kunne have fortsat vores samarbejde i flere sæsoner, men økonomien skal også hænge sammen for alle parter. Det er med vemod, at jeg skal forlade KIF, og jeg håber, at KIF kommer godt videre, og måske vi ses igen, siger Ulf Sivertsson i pressemeddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *