Kolding Netavis

Kaptajn Bimse flyver til Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kaptajn Bimse og Goggeletten er blevet til en ny biograffilm. Pressefoto.

Filmen kan ses i Vamdrup Kino.

Bjarne Reuters klassiske børnebog om Kaptajn Bimse og Goggeletten er blevet til en ny biograffilm. I den anledning er Vamdrup Kino og Vamdrup Bibliotek gået sammen om at tilbyde en hyggelig fælles oplevelse for de 5-9 årige og deres voksne.

Filmen vises i Vamdrup Kino i september, og inden da kan du nå at læse bogen, så du er helt klar til at flyve med Kaptajn Bimse på eventyr, på det store lærred. Det skriver Koldingbibliotekerne i en pressemeddelelse.

Ekstra bøger på biblioteket

”Kaptajn Bimse” er en hyggelig højtlæsningsbog for de 5-9 årige. Bogen, som er særligt velegnet som godnathistorie, kan lånes på biblioteket og vil du læse den med dine børn eller børnebørn, så har Vamdrup Bibliotek indkøbt ekstra bøger, så der skulle være nok til alle.

Book en oplæsning

Som noget nyt kan skole og børnehaver eller grupper på 10-12 børn booke Vamdrups lokale bibliotekar, Jette Kjær til at læse et uddrag af ”Kaptajn Bimse” højt. Jette Kjær tilbyder at læse højt i en halv times tid, enten på Vamdrup Bibliotek eller i børnehave/skole på hverdage fra den 2.9. til den 23.9. Interesserede kan kontakte Jette Kjær på je**@ko*****.dk.

Filmen vises i Kino på følgende datoer:

Lørdag den 14.9
Søndag den 15.9
Lørdag den 21.9
Søndag den 22.9

Vamdrup Kino har filmen til rådighed fra den 14.9. til den 22.9. I denne periode kan man – hvis man er en gruppe – aftale særforestillinger. Kontakt Gunnar Hørlyck på telefon 2531 8580 eller mail: ho*****@st******.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *