Kolding Netavis

Kære muslimer, hav en velsignet Eid

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), borgmesterkandidat, Gl. Bjært 39C, 6091 Bjert, Susanne Stenstrop Thorsen (SF), formand og byrådskandidat, Gunnars Ager 7, 6000 Kolding og Abdullah Ismail (SF), byrådskandidat, Brændkjærgade 57, 6000 Kolding.

I denne uge fejrer vores muslimske medborgere i Kolding Eid. Det er en glædens dag og en dag med mange traditioner. Traditioner, som har en lige så stor plads i hjertet hos mange af vores nydanskere, som juletraditionerne har hos de fleste gammeldanskere.

Derfor skal der fra SF Kolding lyde et stort og varmt: Eid Mubarak!

Når vi omfavner hinandens baggrunde og traditioner, bliver vi allesammen rigere. Vi får stærkere fællesskaber på tværs af religioner, bydele og etnisk oprindelse.

I SF ser vi uddannelse, job og lokalt foreningsliv som de stærkeste elementer i en vellykket integration.

I Kolding er beskæftigelsesgraden blandt borgere med udenlandsk baggrund relativt høj. Den udvikling skal vi fastholde, blandt andet ved at sikre, at vejen til det danske arbejdsmarked ikke bliver for lang.

Det er vigtigt med en hurtig kompetenceafklaring og fokus på den enkeltes muligheder for job. Og så skal vi i øvrigt fortsat bakke massivt op om iværksætteri.

Borgere med udenlandsk baggrund er lige så forskellige som alle andre. Og sådan skal de naturligvis også mødes af deres lokalsamfund.

Kære muslimer, I ønskes en velsignet Eid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *