Kolding Netavis

Julemesse aflyst i år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her er det fra julemessen i Vamdrup sidste år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Der bliver ingen julemesse i år.

Vamdrup Julemesse har været afholdt i mere end 10 år. Nu melder arrangørerne ud, at der ikke bliver nogen julemesse i år.

Vamdrup Julemesse blev startet i foreningsregi, først af håndbold, så videreført af den nu lukkede forening KOFIV (Kultur- og Fritid I Vamdrup) og blev ved foreningens ophør overtaget af IDunivers.dk tilbage i 2009. Det er også IDunivers.dk der nu meddeler, at der ikke bliver nogen julemesse i år:

– Vamdrup Julemesse har i alle årene været en kæmpesucces, og besøgstallet er steget støt gennem årene, fortæller Johnny Rechnagel fra Idunivers.dk.

Der har hvert år været rigtig god opbakning til messen fra de lokale detailbutikker, håndværkere og øvrige virksomheder, og derfor har beslutningen også været svær.

– Stemningen på messen har altid været god. Julemessen har, ligesom Crazy Hours, været der, hvor man mødte venner, familie, naboer og gode kolleger og fik en god snak, fortsætter Tanja Marek.

Grundlaget for messen har altid været de lokale virksomheder – krydret med udstillere ”udefra”, og derfor har det også altid været et samlingspunkt for Vamdrup. Også underholdningen på scenen har altid været lokal med SFO-kor, Handelsforeningens modeshow, Teatertruppen, danseskolen med mere.

– Når vi nu vælger at lukke messen ned, så er det først og fremmest pga. store prisstigninger på messeudstyr på mere end 60%, og det synes vi ikke er rimeligt at pålægge udstillerne. Vi tror derfor, at det vil blive rigtig svært at få udstillere nok til at lave en spændende messe fremadrettet. De udstillere vi har spurgt, har i hvert fald ikke været villige til så voldsom en prisstigning. Der ud over er der et par andre omstændigheder, der har understøttet beslutningen. Vi vælger derfor at takke af for nu, og vil her på falderebet sige tusind tak for alt den opbakning, vi har fået igennem årene – fra både udstillere og besøgene, slutter Johnny og Tanja.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *