Kolding Netavis

Invitation til Eva Kjer Hansen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Jørn Chemnitz Kristiansen (SF), byrådskandidat, Ejstrup Vang 6, Ejstrup, 6000 Kolding.

Kære Eva. Velkommen til lokalpolitik og til Kolding som ny tilflytter.

I dit svar opfordrer du til samarbejde om at gøre Kolding grønnere og mere bæredygtigt. Det er både SF og jeg personligt helt klar til.

Min overbevisning er, at Jacob Ellemanns ønske om en 180 graders ændring af Venstres natur, miljø og klimapolitik, er den bedste og billigste vej til forbedring af vandmiljøet og biodiversitetskrisen i Danmark.

Når kursændringen så også vil gavne vores klimaindsats, er jeg endnu mere klar til samarbejde, og derfor giver jeg gerne en hånd med til Jacobs ønskede kursændring.

Derfor vil jeg gerne invitere dig og dine kandidater på en rundtur i Kolding kommune, så I kan se, hvor vi nemmest og billigst får rettet op på mange års forfejlet miljø- og naturpolitik.

Hele mit liv har jeg boet i Kolding og Lunderskov, og via mit arbejde som naturvejleder og naturfagskonsulent har jeg fingeren på pulsen i forhold til natur- og miljøtilstanden i hele kommunen.

Jeg vil også gerne vise Jer nogle af de dejlige vandløb, der løber gennem Kolding, forstæderne og centerbyerne, så du måske kan få et mere positivt syn på netop vandløbene, end du havde, da du var miljøminister.

I er også velkomne til en tur under Lillebælts overflade, så I kan se hvor galt det står til.

Jeg medbringer selvfølgelig dokumentation for det, du tror er løse og forkerte påstande, for som naturfaglig formidler, er jeg vant til at have dokumentationen i orden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *