Kolding Netavis

Hvor længe skal borgerne holdes for nar?

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Hvor længe skal Vonsild-borgerne holdes for nar af seniorudvalget angående aktivitetshuset?

Seniorudvalget med Formand Søren Rasmussen har haft et ekstra ordinært møde, vedr. ovenstående. Udgiften her skriger til himlen. Det havde været langt billigere, at havde købt et nyt hus i det område hvor Pierre bygger, og det ville være kanon for de ældre borgere i Vonsild. Men nej, man vælger at renovere det gamle rådne hus, uden parkeringsmuligheder. Det er dybt godnat.

Jeg tillader mig her, at citere fra det ekstraordinære møde i seniorudvalget nedenunder, som også kan læses på dagsordener på hjemmesiden under Kolding Kommune.

“Citat”

– Budget 2021 er der afsat 1.500.000 kr. til renovering af det brugerstyrede hus Catolhavegyden. Forvaltningen er samtidig pålagt at finde 1.000.000 kr. inden for eget budget til renoveringen af Catolhavegyden så det samlede budget til renovering er 2.500.000 kr. Grundet merudgifter til køkkenfaciliteter og merudgifter grundet markant stigende materialeudgifter foreslås det, at forvaltningen pålægges at finde yderligere 350.000 kr. inden for eget budget til renoveringen at Catolhavegyden. tilvejebringes de 350.000 kr. ikke medfører det at køkkenfaciliteterne ikke bliver optimale og at den påtænkte renovering går på kompromis i opgaveudførelsen. Dette vil medføre dårligere forhold for brugerne af Catolhavegyden og kan medføre øgede udgifter til vedligehold og renovering ud i årene – “citat” slut.

Mange penge for at sminke et lig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *