Kolding Netavis

Forskellen på Dansk Folkeparti og SF

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), viceborgmester, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Villy Søvndal og Hans Holmer fra SF skriver, i et læserbrev, en tak til Dansk Folkeparti for, at bakke op om SF.

Jeg ved ikke, hvordan misforståelsen er opstået, men det er vigtigt for mig, at understrege, at der er en verden til forskel på den måde SF og Dansk Folkeparti arbejder på.

Ligeledes den måde, hvorpå vi mener man kan behandle mennesker, der har brug for hjælp.

Økonomien i 2019 var kørt af sporet. Bl.a. i det udvalg Hans Holmer er formand for. Derfor skulle der rettes op på økonomien.

Dansk Folkeparti var med i forhandlingerne og forsøgte at begrænse besparelserne på de mennesker der har brug for hjælp. Det lykkedes os bl.a. at undgå, at der skulle afskediges en eneste medarbejder på ældreområdet.

Tænk hvis vi ikke havde været der.

SFs bidrag var at have formandsposten i Socialudvalget, hvor økonomien altså var kørt af sporet og så tage hjem fra forhandlingerne om at rydde op.

Dansk Folkeparti kæmpede med næb og klør, men vi kan jo ikke bestemme alt med tre mandater i byrådet. Vi kunne godt have brugt en hjælpende hånd fra f.eks. SF. Det fik ikke, SF’erne lå hjemme på sofaen.

Nu er der penge i kommunekassen igen, takket være dem der passede deres arbejde i 2019. Så det er muligt, at investere i handicapområdet igen. Men det skal være til gavn for de unge handicappede og noget forældrene er trygge ved.

Der følger et stort og tungt ansvar med, at være valgt til Byrådet, man kan ikke nøjes med at være aktiv 5½ måned før valget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *