Kolding Netavis

Forbrugervalg til Blue Koldings bestyrelse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Jørgen Fink, kandidat til bestyrelsen i Blue Kolding, Lavendelvej 22, 6000 Kolding.

Ved valget til Blue Koldings bestyrelse er der naturligt nok stor fokus på miljøet. Jeg tror, at alle kandidater -inklusive mig selv – selvfølgelig går ind for, at vi skal have et godt vandmiljø i Kolding kommune, hvilket inkluderer både grundvandet, søer og åer, Kolding fjord og Lillebælt.

Det er imidlertid også vigtigt at fokusere på, at Blue Kolding er en sund virksomhed, som skal drives forsvarligt. En god økonomi er ikke en modsætning til et godt miljø. Det er tvært imod forudsætningen for et godt miljø. En sund virksomhed med en god økonomi vil således også have midlerne til at etablere de miljøløsninger, der er vigtige for Kolding kommune og det omgivende miljø.

Hvis jeg bliver valgt til bestyrelsen i Blue Kolding vil jeg fokusere meget på samspillet mellem at drive en sund forretning samtidig med at miljøet er i fokus. Implementering af FN’s Verdensmål er også en vigtig dagsorden, både i Kolding kommune og globalt.

Jeg kan gennem min professionelle viden indenfor miljø og vedvarende energi fra det private erhvervsliv bidrage til, at Blue Kolding fortsætter som en sund virksomhed, samtidig med at der fortsat vil være en stor fokus på bæredygtig udvikling til glæde for de kommende generationer.

Jeg håber I vil give mig jeres stemme ved valget til Blue Koldings bestyrelse. Med den stemme vil jeg være med til at sikre en fortsat positiv udvikling af Blue Kolding med den grønne dagsorden som et helt centralt punkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *