Kolding Netavis

Første gang i København? Her er en guide til en alternativ tur

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Daniel Welsh/Unsplash (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Første gang i København? Har man aldrig været i København før, vil man uden tvivl blive overvældet af de mange mennesker, og de mange cykler, der fræser rundt.

Men byen er et samsurium af gastronomi, kultur og natur. Selv om Nyhavn, Tivoli og Christiania også er noget, man skal se, når man kommer til København, så har hovedstaden meget andet at byde på. Vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, så læs med her.

Bo som en lokal

Hvis du for alvor skal have en alternativ oplevelse, så skal du styre uden om hotellerne. I stedet skal du bo i en lejlighed igennem f.eks. Airbnb. Gå forbi den nærmeste kaffebar og tag kaffen med til en gåtur om søerne eller en lokal park, tag så hjem og bestil take away København og nyd en lækker burger i sengen.

Det er en autentisk københavnsk oplevelse.

Træn på et tag i Nordhavn

Mange siger, at man skal løbe en tur første dag, man besøger en ny by, men hvad med at prøve udendørstræning i stedet? I Nordhavn ligger træningsanlægget Konditaget oven på et parkeringshus, som ofte bliver fremhævet for dets røde farver og mange træningsmuligheder. Her kan du dyrke crossgym eller løbe på sprintbanen.

Efterfølgende kan du købe en smoothie på f.eks. Østerbro og blande lidt proteinpulver fra https://produkttestning.se/basta-proteinpulver/ i og nyde, at du har trænet i en ny by for første gang.

Besøg Superkilen

Mange turister når ikke længere ud end Nørrebro, og det er en skam. For bevæger man sig ud mod ydre Nørrebro finder man Superkilen, som er en park designet af Superflex og Bjarke Ingels Group. Parken strækker sig over 750 m og er kendetegnet ved palmetræer, neonlamper og hvidstribet asfalt. Det er her, hvor mange tager sig et hvil eller går tur med barnevognen.

Har du ikke fået nok af kvarteret, kan du bevæge dig ud mod Nordvest, hvor lokale københavnere får lækkert bagværk fra bageriet Flere Fugle.

Vinterbadning ved La Banchina

I den anden ende af byen på Refshaleøen ligger La Banchina, som er en restaurant, der tiltrækker turister og københavnere året rundt. På Refshaleøen har man de seneste år set både festivaler og barer poppe op, og La Banchina er blot en del af den kreative aktivitet derude.

Den ligger ud til havnefronten og er særlig kendt for den afslappede stemning, eftersom man kan bade både om sommeren og vinteren.

Når det bliver koldt, tilbyder de også træfyret sauna, så det er et perfekt sted at tage et stykke morgenbrød og et vinterdyp.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel