Kolding Netavis

Finale i aften: Derfor vinder Pernille Blume “Vild med dans”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Finaleparrene i Vild med dans 2021. Foto: Henrik Ohsten/TV2.

Kun seerne eller fejl på dansegulvet kan snyde svømmeren for sejren, mener Danske Spil.

-Pernille Blume danser bare på et højere niveau end de to andre.

Vurderingen kommer fra Danske Spils oddssætter Mathias Reimer Larsen inden aftenens finale i “Vild med dans”.

Derfor har han også svømmeren og hendes dansemakker, Morten Kjeldgaard, som klare favoritter til at vinde TV2’s fredagsshow.

-Da sæsonen startede, havde vi Lise Rønne og Pernille Blume som favoritter til at gå hele vejen, og det har holdt stik, kan vi se her på finaledagen. Men vi forventer, at Pernille Blume tager sejren, da hun sidste fredag viste, at hun bare er bedre end de andre, siger Mathias Reimer Larsen.

Lise Rønne halser efter

Som konkurrencen er skredet frem, har Pernille Blume og Morten Kjeldgaard overhalet Lise Rønne og Silas Holst på Danske Spils liste over vinderfavoritter. For en uge siden kom Rønne og Holst dog lidt tilbage.

Lise dansede egentlig fremragende, men hun virker til at halse en smule efter de to andre på dommerstemmer, konstaterer Mathias Reimer Larsen.

Derfor er TV-værten tredjefavorit til at tage sejren. Nummer to er Jimilian Ismaili og dansemakkeren Asta Björk.

Sidste fredag lavede Jimilian en del fejl, men vandt dommerstemmer på charmen. Han og Asta har gjort det rigtig godt i de seneste programmer, og de er generelt blev bedre og bedre, som konkurrencen er skredet frem, siger Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 1,85 at hente på en “Vild med dans”-sejr til Pernille Blume/Morten Kjeldgaard, mens der er odds 2,75 på Jimilian Ismaili/Asta Björk og 5,50 på Lise Rønne/Silas Holst som vinder.

Der skal ikke mange fejl til

Men alt kan ske, understreger Mathias Reimer Larsen, når seerne skal afgøre konkurrencen, og så kan de mindste fejl på dansegulvet betyde, at stemmerne ikke bliver fordelt, som Danske Spil forventer.

Så sent som for en uge siden var oddsene på Blume og Jimilian således identiske, men to danse ændrede på det. Så der skal ikke mange fejl til, før oddsene kan ændre sig på aftenen, siger oddssætteren.

Dog er det vores vurdering, at der skal gå meget galt på dansegulvet for Pernille og Morten, hvis de ikke skal hive sejren hjem, slutter Mathias Reimer Larsen.

Du kan se finalen i “Vild med dans” fredag aften klokken 20 på TV2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel