Kolding Netavis

En god kommune, der skal udvikles

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), viceborgmester og borgmesterkandidat, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Der skal snart være valg og det får nogen til, at lede efter problemer. Problemer som de så kan komme med en hurtig løsning på. En af de ting man har fundet på, er, at næste alle eller mange borgere i kommunen, taler dårligt om Kolding.

Voxmeter – der er laver meningsmålinger – har undersøgt hvilke af landets kommuner borgerne er de bedste ambassadører for og hvor de anbefaler kommunen til borger, i andre kommuner. Her ligger Kolding på rigtig flot anden plads.

Voxmeter har også undersøgt hvor mange borgere i Region Syddanmark, der ikke kunne drømme om at bo i Kolding Kommune. Det er: 0,9%!

Det passer meget godt med det jeg oplever, når jeg færdes blandt borgerne i Kolding Kommune – og det gør jeg ofte og gerne. Der er rigtig mange tilfredse mennesker. Det betyder ikke, at de er tilfredse med alt. For der er bestemt plads til forbedring, men de er generelt tilfredse og fortæller det gerne. De fortæller også det de mener vi bør gøre bedre. Man skal blot lytte. Det kan varmt anbefales.

Vi skal sørge for en grønnere, men renere by. Vi skal ikke bygge så meget i højden. Vi skal sørge for børnepasning i nærheden af hvor folk bor. Vi skal styrke fritids- og idrætslivet. Vi skal understøtte de frivillige. Vi skal lægge noget mere asfalt på vejen, rette fortovene og så skal gågaden renoveres færdig. Vi skal styrke hjemmehjælpen og sørge for man får hjælp når man har behov. Vi skal have fokus på udvikling af alle dele af kommunen. Flere seniorbofællesskaber mm.

Det er rigtige udfordringer nok, der er ingen grund til, at opfinde nogen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *