Kolding Netavis

Den gode historie om Kolding: Eller mangel på samme

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Rene Nikolaj Andersen (C), byrådskandidat, Kongebrogade 57, 6000 Kolding.

Hvad er Kolding kendt for – Hvad vil vi gerne have Kolding er kendt for?

Centrale spørgsmål i valgkampen, spørgsmål der ikke er blevet besvaret af nuværende byråd med succes. Man er ikke lykkedes med at tiltrække nye borgere. I hvert fald er vores kommune i negativ befolkningstilvækst. Dette sammenholdt med at vi falder ned på listen over erhvervs venlige kommuner. Hvorfor?

Det erhvervsmæssige er et spørgsmål om økonomi og bureaukrati. Økonomisk skal vi investere langsigtet for at tiltrække nye virksomheder, og det skal vi gøre nu! Bureaukratisk er det et spørgsmål om at ændre procedure, også det skal ske nu! Det må ikke være besværligt at være virksomhed i Kolding.

Når det så kommer til at tiltrække nye borgere, og helst en masse børnefamilier. Hvorfor kommer de så ikke til Kolding?

Kolding kommune har simpelthen glemt at fortælle den gode historie om vores dejlige by og kommune. Hvad er det enligt vi er kendt for?

Vi har så meget fantastisk at byde på i Kolding, et smukt kongeslot, en storslået natur, Jyllands største shopping center. Danmarks mest vindende Håndboldklub, Trapholt, Designskolen, Troldhedestien, legeparken og Geografiskhave.

I Konservative arbejder vi på den gode historie om Kolding. Kolding skal være kommunen hvor mulighederne er og hvor tingene sker og bliver til virkelighed.

Vi skal evne at omfavne og udvikle en erhvervshavn og et innovativt havnemiljø med den flotteste marina i Danmark. En midtby der er pendant til storcentret, hvor der laves en kobling mellem de to. Kolding skal være regionens bedste erhvervskommune hvor vi er det naturlige valg når virksomheder skal bygge nye domiciler.

En stemme på konservative er lig med en stemme på en positiv omtale for Kolding. En stemme for et aktivt og seriøst arbejde med det vigtige i tilstræbelserne for at tiltrække nye familier til vores dejlige by.

En ny start for Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *