Kolding Netavis

Coronakrise: Nu er Nicolai for børn klar til genåbning

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Nicolai for børn genåbner i den anden uge i august. Foto: Peberman.

I anden uge af august bliver det igen muligt at besøge Nicolai for børn.

Ikke siden 11. marts har der været besøgende i Nicolai for børn. Det bliver der nu rådet bod på, og fra tirsdag d. 11. august kan børn igen bruge deres fantasi og kreativitet på husets 1300 kvadratmeter, når dørene åbnes igen. Det oplyser Nicolai for børn i en pressemeddelelse.

Åbningstiderne bliver på grund af restriktionerne ændret lidt. Det kommer til at betyde at i hverdagene tirsdag til torsdag, er der kun åben for Kolding Kommunes daginstitutioner og skoler mod forudgående aftale med Nicolai for børn. Lørdag bliver der åbnet for private børnefamilier i tidsrummet 10 – 15.

– Vi er så glade for, at vi igen kan få liv i huset og besøg af børn og deres forældre, siger leder af Nicolai Kultur, Mette Strømgaard Dalby, og fortsætter:

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan åbne som normalt endnu, men det er vigtigt, at vi kan tilbyde vores gæster et sikkert besøg i huset, så alle kan føle sig trygge, når de igen kan bruge Nicolai for børn. Det betyder blandt andet, at der er mere personale i huset, og derudover er der en grænse for, hvor mange gæster, der må opholde sig i huset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *