Kolding Netavis

Buttenschøn og Høgsberg besøger Christiansfeld

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Thomas Buttenschøn og Ane Høgsberg laver hyldestsang til Syd- og Sønderjylland.

I en ny serie rejser Ane Høgsberg og Thomas Buttenschøn rundt i landsdelen og udforsker, hvilke sjove, skøre og traditionelle ting, man kan opleve. I det første afsnit besøger Høgsberg og Buttenschøn Christiansfeld, oplyser TV Syd.

En bil, en guitar og lysten til at opleve er opskriften på den nye serie ”Det er vores sang” på TV Syd, hvor Ane Høgsberg og Thomas Buttenschøn kører rundt i landsdelen og snuser til forskellige oplevelser. I serien samler de indtryk til en sang, der bliver til og for Syd- og Sønderjyderne i slutningen af serien. De besøger mange forskellige byer.

– Det har været sjovt at være med, og vi har mødt nogle spændende mennesker. Det er fedt at prøve en masse ting, man ikke normalt får lov til at prøve, siger Thomas Buttenschøn.

Nært forhold til Syd- og Sønderjylland

Både Ane Høgsberg og Thomas Buttenschøn har begge et nært forhold til Syd- og Sønderjylland.

De to værter, sangeren Thomas Buttenschøn og komikeren Ane Høgsberg, har selv haft stor glæde af at udforske byerne og håber at kunne inspirere andre til selv at tage ud og opleve områderne.

– Jeg håber, at dem, der ser programmet får lyst til at tage ud i Syd- og Sønderjylland og selv prøve nogle af tingene, når de ser programmet, siger Ane Høgsberg.

Serien har 17 afsnit og har premiere lørdag 1. september kl. 19.30 på TV SYD, men allerede nu kan man se første afsnit på www.tvsyd.dk/series/det-er-vores-sang

Serie med sjæl

– Det er vores sang, kommer helt, helt tæt på, hvordan vi er og hvilke værdier der særligt kendetegner Syd- og Sønderjylland. Det er et program med humor, sjæl og musik – og med to skønne personligheder som værter, siger Betina Bendix, direktør for TV SYD.

Hun glæder sig til at vise de nye programmer.

– Jeg synes, at det er programmer, der kan samle os på tværs af generationer. Der er kultur, humor og traditioner i Det er vores sang, siger hun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *